Zakelijke broodroosterovens hebben iets heel anders dan op het eerste gezicht lijkt. Hier is een overzicht van 11 unieke soorten broodroosterovens die toegankelijk zijn voor eetgelegenheden en bistro’s.

Smid ijzer Heavy Duty Flat Plate Broodrooster. Dit compromisloze gietijzeren voedselvoorraad houdt zijn warmte altijd vast. Het heeft een snelle kooktijd en een maximale opbrengst van 120 sandwiches per uur. De nieuwe componentconfiguratie houdt in ieder geval rekening met het roosteren over het hele kookoppervlak.

IJzeren blok Verticale Broodrooster. Dit is een intrigerende eenheid met een dubbel aanvoerkader en een compromisloos behandeld staaldraadtransportlijnkader voor de broodjes. Het heeft 6 dikte-instellingen van cyclus tot opwarmen en het heeft een variabele opwarmregeling van 50 tot 300 graden Celsius. Het is gemaakt met transportassen met precisie cartridge-dragende transportassen voor een soepele activiteit. Ook is hij energiezuinig met een 2 kilowatt aluminium verwarmingsplaat.

Dualit 6-delige broodrooster met lift. Deze unit wordt bestuurd door Proheat-componenten die een sleutelelement zijn. Hun uitzonderlijke bedekkende geplateerde configuratie houdt de vezels schoon en maakt de Proheat-componenten in alle opzichten robuust. Voor accommodatie is het uitgerust met een verwijderbare schrootplaat voor eenvoudige reiniging. De extra ‘windjes per vierkante centimeter’ zorgen ervoor dat het brood gelijkmatig geroosterd wordt.

Smidijzeren broodrooster met 6 sneden. Deze unit heeft een ontwikkeling van gehard staal, handmatig heffen en een wipwissel om energie te besparen. Hij is uitgerust met een verwijderbare schrootplaat en een klok met een waarneembare gong.

Smid ijzeren transportband broodrooster. Dit is een conservatieve eenheid met een variabele transportsnelheid met zowel toast- als broodjesverwarmingsinstellingen. Het heeft unieke warmtecontroles voor de boven- en basiscomponenten en is meestal ingesteld voor hulp aan de voor- of achterkant.

Smid ijzeren Panini Grill. Deze keuze heeft compromisloze solide metalen platen, een zelfinstellende bovenste barbecueplaat en een verwijderbare vetplaat. De warmte kan ergens tussen de 50 en 300 graden Celsius thermostatisch worden geregeld.

IJzeren blok broodrooster met brede mond. Dit kookgerei heeft een brede opening om de stukken te bezorgen en heeft een variabele transportsnelheid voor zowel toast- als broodjesinstellingen. Het kan tot 450 sneden per uur leveren. Het heeft unieke warmtecontroles voor de boven- en basiscomponenten en kan worden ingesteld voor hulp aan de voor- of achterkant.

Smidijzeren broodrooster met 4 sneden. Dit apparaat heeft een handmatige lift, een wipwissel om energie te besparen en een klok met een waarneembare gong. Daarnaast is hij voorzien van een verwijderbare schrootplaat.

Blacksmith’s iron 9 Slice Panini Deluxe Toaster. Dit kookgerei heeft een antiaanbaklaag, aanpasbare handgreep en een geribbelde boven- en vlakke bodem. Het is gemaakt met een vrije plaatbediening die u in staat stelt om de vlakke bovenkant te gebruiken terwijl de bovenplaat is uitgeschakeld.

Blacksmith’s iron 9 Slice Panini Grill. Deze unit heeft geribbelde boven- en bodemplaten en een aanpasbare bovenplaat voor verschillende voedseldiktes. Het handvat is hittebestendig en er is een druppelbeker om overtollig vet te krijgen.

Smidijzeren platte broodrooster met 9 sneden. Dit kookgerei heeft een krachtige ontwikkeling, een antiaanbaklaag en een aanpasbare bovenplaat voor een assortiment aan voedseldiktes. Het handvat is hittebestendig en heeft ook een druppelbeker.

CaterWeb heeft een volledig assortiment aan zakelijke keukenartikelen op voorraad en we bieden veel gratis tentoonstellingen aan, net als praktische voorbereiding, indien nodig. Bezoek onze site om naar onze online winkel te gaan of wij nodigen u nogmaals uit om onze nieuwe showroom te bezoeken.